Buduczki Kata vagyok, szegedi fotográfus


Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy a fotózás a szenvedélyem. Szívesen utazok egy szép háttérért, akár a hegyekbe, vagy külföldre is, hogy azt mondhassátok, az esküvői fotózás egy élmény volt, ahol igazán önmagatok lehettetek. Legyen olyan csodálatos emlék, amit tőlem kaptok, melyről azóta álmodoztok, mióta az esküvőt szervezni kezdtétek!

A fotózás minden területén a természetességet képviselem, a valódi érzelmeket, igazi pillanatokat lesem, hogy a fotókon boldog arcok nézzenek vissza rátok. Bízom benne, hogy a Ti szerelmetekről is mesélnek majd a képeim!


Az esküvők mellett a családi események fotózása - a kismama fotózásoktól kezdve az újszülött fotózásokon át, egészen a nagyobb gyerkőcös családifotózásokig - tölti ki minden időm. Két gyerekes anyaként úgy gondolom könnyen szót értek a gyerkőcökkel, így fotóimon őszinte pillanatokat láthattok majd, pont olyanokat, mint amilyenek Ti vagytok! Keressetek bizalommal kültéri és otthoni, vagy stúdiós fotózásokkal kapcsolatban is! 


Ha bemutatnád a világnak vállalkozásod, kérj ajánlatot! Branding fotózásokat is vállalok, így egyedi portrékkal, mood fotókkal színesítheted weboldalad.

Rólam mondtátok...

Rólam mondtátok...

“Hihetetlenül jók lettek, egyszerűen nem is tudjuk kifejezni szavakkal mennyire örülünk, hogy téged kertünk fel arra, hogy megörökítsd életünk egyik legfontosabb napját!
A hihetetlen profi hozzáállásod, a személyiséged és minden amit aznap Tőled kaptunk csak hozzátett ahhoz, hogy ez a nap ennyire jól sikerült és a képekből visszatükröződik minden amit éreztünk. Nem csak képeket kaptunk Tőled, hanem érzelmeket is a képek által és megannyi csodás emlék tükröződik minden fotóban!”